Wekelijks houdt de pastoor zijn spreekuur op dinsdagavond van 20.00-21.00 uur. Op het spreekuur kunt u terecht voor het maken van een afspraak, voor een kort gesprek, een vraag vanuit een vereniging, etc. U kunt zonder voorafgaande afspraak binnenlopen.

In het parochieblad wordt telkens vermeld waar het spreekuur plaatsvindt (afwisselend in Pey, Maria Hoop of Koningsbosch).

• Pastorie Pey
    Houtstraat 26, tel. 481428.
  • Pastorie Maria Hoop (naast de kerk)
    Annendaalderweg 12b, tel. 301224.
  • Pastorie Koningsbosch (tegenover de kerk)
    Prinsenbaan 130, tel. 301215.
  • Mobiele tel. pastoor Bert Mom: 06-10711759

Je kindje laten dopen
Je kunt een doopdatum afspreken tijdens het spreekuur van de pastoor. Je hoort dan ook wanneer de doopvoorbereidingsavond plaatsvindt.

Trouwen in de kerk
Tijdens het spreekuur kun je de datum van de huwelijksviering vastleggen. De verdere voorbereiding op “De Grote Dag” bestaat uit de persoonlijke gesprekken met de voorganger én uit een avond van gezamenlijke huwelijksvoorbereiding.