Clusterbestuur en parochiecomité

Vanaf 1 juni is er een clusterbestuur, dat kerkbestuur is voor de vijf parochies van Pey, Koningsbosch, Maria Hoop, Echt en Sint Joost. Tot en met 31 december 2016 zal pastoor Kanke als moderator het clusterbestuur voorzitten. Hierna zullen pastoor Kanke en pastoor Mom jaarlijks het moderatorschap wisselen.

Dagelijks Bestuur:
• Pastoor Rainer Kanke (voorzitter)
• Jan Demandt (vice-voorzitter)
• Jack Grummer (penningmeester)
• Ger Zegers (secretaris)
• Frank Ramacher (tweede secretaris)
• Jean Knols
• Rijk Daatselaar
• Pastoor Bert Mom

Algemeen Bestuur:
• Dagelijks Bestuur
• Joseph Loete
• Jo Verheesen
• F. Claessens
• Peter Peeters

In elke parochie is inmiddels een parochiecomité gestart, dat ter plekke zorg draagt voor de eigen parochie. In het parochiecomité wordt een jaarprogramma samengesteld, met vertrouwde activiteiten en nieuwe impulsen. Parochianen blijven zo kleur en vorm geven aan hun eigen plaatselijke kerk, omdat een groter geheel alleen maar krachtig kan zijn, wanneer ter plekke de handen uit de mouwen gestoken worden.

Wij wensen het clusterbestuur en ons eigen parochiecomité veel wijsheid en een goede geest van samenwerking!